AI-cursus voor jong en oud komt naar Vlaanderen

op 30-03-2020
Share open/close
URL gekopieerd.

Maak werk van je toekomst met een training van zes uur, inclusief certificaat

 

Vlaanderen werkt van thuis uit. Van jong tot oud; iedereen belt met collega’s, klasgenoten en leraren. Dat geeft thuiswerken een boost en biedt ook mogelijkheden om je kennis bij te spijkeren. Met de gratis online AI-cursus bijvoorbeeld, die jong en oud vertelt over Artificial Intelligence (AI), de mogelijkheden ervan en hoe AI de wereld nu en in de toekomst verandert. Schrijf je in via deze link en Samsung houdt je op de hoogte zodra de Vlaamse AI cursus er is. Kan je niet wachten? Neem dan al een kijkje op de succesvolle Nederlandse versie via www.ai-cursus.nl.

 

“De huidige periode brengt heel wat uitdagingen met zich mee voor de bedrijfswereld, het gezinsleven en schoolgaande kinderen. Het is ook een uitgelezen moment om die extra tijd nuttig te gebruiken en met AI een future proof skill aan te leren”, zegt Menno van den Berg, President van Samsung Benelux en een van de facilitators van de AI-cursus. “Doordat Samsung de in Nederland populaire AI-cursus uitbreidt naar Vlaanderen, kunnen ook Vlamingen gratis en in zes uur te weten komen hoe artificiële intelligentie de wereld nu en straks verder zal veranderen.”

 

De AI-cursus is ideaal om jezelf te ontwikkelen in tijden van sociale afzondering. Het geeft je daarnaast de kans iets te leren over een nieuw onderwerp, dat ook nog toekomstbestendig is. Mensen die weten hoe zij met AI moeten omgaan, zijn voorbereid op de toekomst. Samsung verwacht dat AI-technologie samen met 5G en het Internet of Things (IoT) de toekomst vormgeven.

 

Schrijf je hier in en wordt als eerste op de hoogte gebracht als de Vlaamse AI-cursus beschikbaar is.

 

De AI-cursus bestaat uit 8 lessen:

  1. Een kijkje in de wereld van AI
  2. Wat is AI?
  3. Is een zoekmachine ook AI?
  4. Machine learning
  5. Deep Learning
  6. AI in het dagelijks leven
  7. AI en de regels
  8. Het werk van de toekomst

 

Na het voltooien van de zes uur durende AI-cursus ontvang je een certificaat.

 

 

Kan je niet wachten? De AI-cursus is momenteel in het Nederlands en Engels beschikbaar. Zo kan iedereen die de komende tijd in Vlaanderen thuiszit zijn of haar kennis over AI bijspijkeren. Voor meer informatie kijk je op ai-cursus.nl

TAGS

Persinformatie > Persberichten

Corporate > Technologie

Voor vragen aan de klantenservice neem contact op met samsung.com/be/support
Voor persvragen neem contact op met a.wils@samsung.com.

Bekijk de laatste verhalen over Samsung

Meer informatie
Naar boven