Romelu, Jan en Thomas bellen weldra 12de man op

op 12-06-2018
Share open/close
URL gekopieerd.

Enthousiasme delen kan persoonlijker dan ooit met Samsung

 

Giert de adrenaline door je zwart-geel-rood gedecoreerde lijf bij een weergaloze loopactie van Meunier, messcherpe tackle van Vertonghen en buffelstoot van Lukaku? En kan je moeiteloos de namen van het basiselftal van de Rode Duivels alfabetisch afdreunen? Dan krijg je ongetwijfeld kippenvel wanneer Romelu, Jan en Thomas jou – de onmisbare twaalfde man – binnenkort bedanken voor je enthousiasme met een persoonlijke videocall.

 

Met een nieuw ontwikkeld platform verkleint Samsung als technologiepartner van onze nationale voetbalploeg de fysieke afstand tussen fans wereldwijd en de 23 gladiatoren in Rusland. Elke supporter die via de app met een boodschap zijn favoriete Rode Duivel toejuicht (of luidkeels verafgoodt nadat hij de netten deed trillen), krijgt een even uitgelaten en persoonlijke videocall terug van de speler in kwestie.

 

Tom De Vos, Head of Corporate Marketing Samsung Benelux, licht toe: “Deze campagne sluit perfect aan bij wat onze doelgroep wil: nadruk op visuele communicatie en ervaringen die verwachtingen overstijgen. Dankzij het handige platform kunnen fans communiceren met onze Rode Duivels en vervagen fysieke grenzen. We zetten er ook ons vooruitstrevende karakter extra mee in de verf.”

 

#Shareyourexcitement en stuur zelf een berichtje via www.shareyourexcitement.com en maak het onmogelijke mee mogelijk: een nationale uitbarsting van opperste geluk op 15 juli.

Corporate > Overig

Download

  • 1920x1080_V2-e1530606866247.jpg

  • Trio_Witsel.jpg

Voor vragen aan de klantenservice neem contact op met samsung.com/be/support
Voor persvragen neem contact op met a.wils@samsung.com.

Bekijk de laatste verhalen over Samsung

Meer informatie
Naar boven