Samsung beste merk in België

op 14-03-2019
Share open/close
URL gekopieerd.

Gisteren werden de Best Brands Awards uitgereikt, waar Samsung de prijs voor Best Brand, Best Consumer Electronics en Best Telecom Brand ontving. De awards, die dit jaar hun 4e editie in België kenden, zijn het resultaat van een grootschalig en multisectoreel onderzoek bij meer dan 5.000 huishoudens. Samsung is ontzettend trots op deze erkenning. Het is een beloning voor de dagelijkse inzet in technologische innovatie, waarbij Samsung de consument en zijn noden onverminderd vooropstelt. Dit wordt duidelijk gesmaakt door de Belgische consument.

 

Gisteren viel Samsung in de prijzen tijdens de Best Brands Awards, georganiseerd door Serviceplan en GfK. Meer dan 5.000 huishoudens werden gevraagd naar hun favoriete merken volgens emotionele en economische criteria. Dit jaar waren er 21 sectoren en per sector werd een prijs uitgereikt. Naast de prijs voor beste merk ging Samsung aan de haal met de eerste prijs in de sector Telecom Brand en Consumer Electronics.

 

Wij zijn enorm trots op deze awards. Samsung maakt zijn producten human-centric zodat ze het leven van de consument zo makkelijk mogelijk maken. Met onze technologische innovaties bieden we dagelijks antwoord op hun noden. Deze erkenning geeft ons dan ook enorm veel voldoening,” aldus Tom De Vos, Corporate Marketing Director Benelux bij Samsung Electronics.

Corporate > Overig

Persinformatie > Persberichten

Voor vragen aan de klantenservice neem contact op met samsung.com/be/support
Voor persvragen neem contact op met a.wils@samsung.com.

Bekijk de laatste verhalen over Samsung

Meer informatie
Naar boven