Producten > Mobile

Persinformatie > Persberichten

Samsung bevordert de mobiliteit van werknemers wereldwijd met robuuste Galaxy Tab Active2

op 20-10-2017
DELEN

Samsung bevordert de mobiliteit van werknemers wereldwijd met robuuste Galaxy Tab Active2

 

Vrijdag 20 oktober 2017 — Samsung lanceert de Galaxy Tab Active2, een robuuste tablet gericht op zakelijk gebruik. Met het gebruiksvriendelijke ontwerp en de nieuwste functies helpt de Galaxy Tab Active2 de digitalisering van industrieën versnellen. Mogelijkheden zoals biometrische integratie, het gebruik van meerdere vensters tegelijkertijd en de S Pen maken de Galaxy Tab Active2 ook geschikt voor extreme werkomstandigheden in bijvoorbeeld de transport-, publieke veiligheids- en productiesector.

 

“We hebben de Samsung Galaxy Tab Active2 ontworpen met de feedback van onze gebruikers en partners in gedachten. Het resultaat is een tablet ontworpen voor werknemers wereldwijd die veeleisende beroepen uitoefenen”, zegt Suk-Jea Hahn, Executive Vice President van Samsung Electronics’ Global Mobile B2B Team. “We hebben hard gewerkt om een breder ecosysteem van partners te bouwen, waardoor we nu samenwerken met prominente marktspelers zoals IBM, ECOM Instruments, Gamber Johnson, Ram® Mounts, iKey, Otterbox en Koamtac. En via IBM Maximo brengen we voor het eerst toonaangevende assetmanagementfuncties naar de Tab.”

 
 

Bouwen aan een partnerecosysteem met marktleiders

Om de gebruikservaring van de Galaxy Tab Active2 te optimaliseren en verbreden, heeft Samsung gekozen voor een open benadering met partners. Een van die partners is IBM Maximo, een service die de mogelijkheden van assetmanagement en werkmanagement integreert. Door de functionaliteiten van IBM te combineren met de mogelijkheden van de tablet worden taken zoals het inspecteren van uitrusting en onderhoud makkelijker voor werknemers, ongeacht de complexiteit van de taak of werkomgeving.

 

“De samenwerking tussen IBM Maximo en Samsung Mobile B2B lost de continu veranderende bedrijfsproblemen op op vlak van zakelijke mobiele devices en geeft werknemers in het veld de tools die zij nodig hebben om hun werk te doen”, zegt Sanjay Brahmawar, general manager IBM Watson IoT Sales. “Gebruikers kunnen kritieke taken uitvoeren, van het updaten van werkorders tot het tellen van de inventaris, en dat via een gemakkelijke gebruikersinterface op een robuuste en betrouwbare tablet.”

 

Ook heeft de Galaxy Tab Active2 professionele mogelijkheden voor bedrijfswagenparken en wetshandhaving door samenwerkingen met Gamber Johnson en Ram® Mounts. Aanvullende partnerships zorgen ervoor dat de tablet beschermd is tegen explosies in de olie-, gas-, farmaceutische of chemische industrie dankzij ECOM Instruments, draagbare barcode-scanning is toegevoegd door Koamtac en de handstraps en draagbare keyboards worden geleverd door respectievelijk Otterbox en iKey.

 
 

Robuuste, klantgerichte innovatie

De Samsung Galaxy Tab Active2 is MIL-STD-810 gecertificeerd. Dat betekent dat de tablet bestand is tegen extreme druk, temperaturen, schokken en vallen. De Galaxy Tab Active2 biedt robuuste functies zoals een 1,2 meter antischok beschermende cover, IP68 water- en stofbestendigheid en betere displaytechnologie, voor het gebruik met handschoenen en natte vingers.

 
 

Nieuwste mogelijkheden voor de buitendienst

Bij het design van de dunne en lichte tablet staan ergonomische overwegingen centraal, en de Tab Active2 heeft ook de productiviteitstools die daarbij passen. De populaire S Pen,bekend van de Galaxy Note-serie, is ook bij de Tab Active2 beschikbaar. Met 4096 drukniveaus, Air Command en IP68-certificering gebruiken werknemers de S Pen voor precieze werkzaamheden in de buitenlucht – ook wanneer het regent.

 

Met de vernieuwde 5MP camera en 8MP camera met Auto Focus maken medewerkers hoogwaardige foto’s voor zakelijke doeleinden, zoals foto’s van paspoorten en schadevaststellingen. Een nieuwe vingerafdrukscanner garandeert een veiliger ontgrendeling, terwijl gezichtsherkenning een gemakkelijke manier is om het apparaat met slechts één hand te ontgrendelen. De combinatie van een nieuwe gyroscoop en geomagnetische sensors zorgt dat de Tab Active2 Augmented Reality-mogelijkheden (AR) kan bieden. AR kan in de Galaxy Tab Active2 bijvoorbeeld worden gebruikt voor trainingen of oefeningen met klantgesprekken. Zo kunnen nieuwe medewerkers in een realistische omgeving leren zonder direct te worden blootgesteld aan de echte werkomgeving.

 

De Galaxy Tab Active2 heeft ook NFC, 4G-connectiviteit en het gemak van batterijcontrole, waardoor randapparatuur kan worden opgeladen. Voorts kan er ook een extra keyboard worden toegevoegd.

 
 

Veiligheid en bedrijfsvoorwaarden

De Samsung Galaxy Tab Active2 garandeert bedrijven aanvullende beveiligingsopties die worden versterkt door het defensie-waardige KNOX-platform. Biometrische authenticatie, zoals een nieuwe vingerafdrukscanner en gezichtsherkenning stimuleren hands-free gebruik.

 

De Galaxy Tab Active2 is verkrijgbaar vanaf oktober 2017 in bepaalde markten. Voor meer informatie over de Samsung Galaxy Active2, ga naar www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy of www.samsung.com/galaxy.

Voor vragen aan de klantenservice neem contact op met Samsung Support.
Voor persvragen neem contact op met Isabelle Roels.

Sitemap

Naar boven