Samsung Business Academy lanceert vier cursussen met AVIXA CTS Renewal Units

op 03-02-2022
Share open/close
URL gekopieerd.

Belangrijke bijscholing voor AV-professionals

In alle vier cursussen zijn Certified Technology Specialist™ (CTS®) Renewal Units (RU’s) te verdienen
De 13.000 AV-professionals wereldwijd met AVIXA’s CTS-certificaat kunnen zo hun certificaat up-to-date houden

 

Samsung is niet alleen actief in de display-industrie met de ontwikkeling en lancering van geavanceerde producten en services, maar organiseert voor professionals op de werkvloer ook essentiële bijscholingstrajecten. Zo biedt Samsung vier cursussen aan waar je als professional met een AVIXA CTS-certificaat Renewal Units (RU’s) kunt verdienen die zijn goedgekeurd door de Audiovisual and Integrated Experience Association (AVIXA). Het gaat om de cursussen Smart LED Signage Indoor Master, Smart LED Signage Indoor Expert, Smart Signage The Wall Master en Smart Signage The Wall Expert.

 

Tijdens de gecertificeerde trainingen leren partners alles over het juist installeren en onderhouden van Samsung LED Display-producten.

 

Details over de vier verschillende cursussen vind je in onderstaand schema. Ze starten allemaal in februari:

 

Story image

 

In de trainingen en cursussen van de Samsung Business Academy leer je alles over de producten en services van Samsung Display. Omdat Samsung CTS RU-provider is, werk je als AV-professional niet alleen aan je productkennis, maar ook aan de accreditatie van je CTS-certificering.

 

Adrienne Knick, AVIXA’s Senior Director of Certification, zegt: “Het CTS-programma is al dertig jaar de toonaangevende referentie voor AV-professionals. Er zijn momenteel wereldwijd meer dan 13.000 mensen met een CTS-certificering. Het vervult ons met trots dat een bedrijf als Samsung leermiddelen aanbiedt waarmee AV-professionals hun expertise en mogelijkheden kunnen vergroten.”

 

Evert van Camp, Display Director bij Samsung Benelux voegt daaraan toe: “We vinden het geweldig om een CTS Renewal Unit Provider te zijn. Onze focus ligt op het blijvend versterken van de AV-industrie met mooie producten en services. Daarbij hoort voor ons als vanzelfsprekend ook de kennis van de producten. We zorgen op deze manier dan ook voor het updaten en uitbreiden van de relevante kennis van de mensen die dag in dag uit met de AV-installaties bezig zijn.”

 

Er zijn drie CTS-referenties: algemeen (CTS), design (CTS-D) en installatie (CTS-I). Om te worden goedgekeurd moeten RU-programma’s worden onderwezen door ervaren instructeurs met de juiste kwalificaties. De cursus moet tenminste één relevant leerdoel of branche-gerelateerd doel hebben. Ook moet het betrekking hebben op een specifiek examenonderwerp en examenniveau, en afsluiten met een beoordeling waaruit blijkt dat deelnemers het overkoepelende programmadoel hebben begrepen. Deze criteria worden grondig beoordeeld door AVIXA’s Certification Renewal Unit Committee.

 

Neem voor aanvullende informatie contact op met Kristof Willems (k.willems@samsung.com), Senior Product Manager Professional Display bij Samsung.

 

Over het Certified Technology Specialist-certificaat
CTS, CTS-D en CTS-I zijn de enige audiovisuele certificeringsprogramma’s die zijn geaccrediteerd door de ANSI (American National Standards Institute), de vertegenwoordiger van de VS bij de ISO (Organization for Standardization). De AVIXA-programma’s zijn ontworpen om vertrouwen te kweken in de audiovisuele industrie en op de werkvloer actieve professionals. Elke drie jaar moeten de CTS, CTS-D en CTS-I van AVIXA worden vernieuwd en dat gebeurt door permanente educatie. Je certificaat wordt vernieuwd zodra je 30 RU’s hebt gehaald. Bezoek voor meer informatie over AVIXA International en de Certified Technology Specialist (CTS)-accreditaties AVIXA.org/certification.

Corporate > Mensen & Cultuur

Persinformatie > Persberichten

Voor vragen aan de klantenservice neem contact op met samsung.com/be/support
Voor persvragen neem contact op met Bru-samsung@ketchum.com.

Bekijk de laatste verhalen over Samsung

Meer informatie
Naar boven