Producten > Mobile

Persinformatie > Persberichten

Samsung Gear S3 combineert laatste technologie met tijdloos design

op 29-11-2016
DELEN

Innovatieve en stijlvolle smartwatch verschijnt vandaag 2 december

Samsung Gear S3 combineert laatste technologie met tijdloos design

 

Dinsdag 29 november 2016
 

  • Eenvoudig navigeren met draairing rondom het scherm
  • Telefoneren, apps en berichten checken vanaf je pols
  • Design van klassiek luxehorloge met mogelijkheid tot personaliseren

 

De Samsung Gear S3 is vanaf vandaag vrijdag 2 december te koop. De innovatieve smartwatch verschijnt in de modellen Frontier en Classic. Zo kan iedereen de wearable kiezen die 100% aansluit op zijn leven. De Gear S3 combineert de looks van een klassiek en/of sportief horloge met de laatste technologische mogelijkheden van een smartwatch. Met de handige draairing navigeer je eenvoudig door het menu.

 

Met de Gear S3 onderstreept Samsung zijn leiderschapspositie in wearables. Net als zijn voorganger is de Gear S3 uitgerust met een praktische draairing om de smartwatch te bedienen. Je telefoneert zonder dat je je smartphone uit je zak haalt, leest en beantwoordt binnenkomende berichten en checkt je favoriete apps zo vanaf je pols. De smartwatch heeft een ingebouwde GPS, wat handig is bij buiten sporten. Of je nu de afstand die je hebt hardgelopen wilt bijhouden of je score op de greengolf, de Gear S3 doet het. De batterij gaat tot twee dagen mee.

 

“De Gear S3 is geïnspireerd op het design van klassieke horloges”, zegt Dieter Reyntjens, Marketing Manager Mobile bij Samsung België. “Het tijdloze ontwerp gaat samen met revolutionaire technologische innovaties in het binnenwerk. Zo heb je het beste van twee werelden. Het scherm toont altijd de tijd, maar je kunt zelf bepalen hoe de wijzerplaat eruit ziet. Met talloze slimme mogelijkheden en het elegante ontwerp is de Gear S3 meer dan een belangrijke uitbreiding van ons smartwatch-portfolio. Het is ook een ideale aanvulling op iedere horlogecollectie.”

 

De Gear S3 is IP68 gecertificeerd en daarmee spatwater- en stofbestendig. De smartwatch is uitgerust met Corning® Gorilla® Glass SR+, dat speciaal is ontworpen voor wearables en zorgt voor een harder, krasbestendig en helder display. Het geavanceerde scherm geeft 16 miljoen kleuren weer en maakt gebruik van de Super AMOLED technologie. Schrijf of teken erop en de Gear S3 zet je aantekeningen direct om in tekst of emoji.

 

De fitnessfuncties op de Gear S3 houden je fit en actief, terwijl je ook tijdens het sporten je updates snel en eenvoudig checkt. Daarnaast is aan je veiligheid gedacht. Mocht je in een noodsituatie verkeren, dan activeer je de SOS en worden locatiegegevens verstuurd naar familie, vrienden en medische hulpdiensten. Oók als je smartphone niet in de buurt is.

 

De Gear S3 bestaat in twee uitvoeringen: de Frontier (verkoopadviesprijs € 399,-) en de Classic (€ 399,-).

Voor vragen aan de klantenservice neem contact op met Samsung Support.
Voor persvragen neem contact op met Isabelle Roels.

Sitemap

Naar boven