Samsung kiest Brussel voor nieuw winkelconcept

op 17-10-2016
Share open/close
URL gekopieerd.

Op 20 oktober opent de Samsung Experience Store zijn deuren in Docks Bruxsel. In dit gloednieuwe winkelconcept van Samsung staan beleving en service centraal.

Samsung kiest Brussel voor nieuw winkelconcept

 

Maandag 17 oktober 2016 — Samsung opent op 20 oktober zijn allernieuwste Experience Store in het nieuwe winkelcentrum Docks Bruxsel. Het volledige mobiele gamma – gaande van smartphones over smartwatches, hoofdtelefoons en accessoires tot virtual reality-brillen – zal er beschikbaar zijn. Bezoekers kunnen er tal van Samsung producten live ervaren, bijgestaan door uitleg en advies van experten.

 

“In onze zogenaamde ‘experience zones’ worden bezoekers ondergedompeld in de laatste technologische snufjes en ondervinden ze aan den lijve hoe het ecosysteem van verbonden apparaten hun leven gemakkelijker kan maken”, licht Griet Brantegem, Retail Manager bij Samsung België, toe.

 

Bovendien is de Samsung Experience Store voorzien van een uiterst snelle dienst naverkoop, waar consumenten op afspraak hun smartphone in minder dan een uur tijd kunnen laten herstellen.

 

Griet Brantegem: “Mensen kunnen niet meer zonder hun smartphone, zelfs niet voor een korte tijd. Net daarom willen we problemen met de toestellen van onze klanten in minder dan een uur tijd kunnen oplossen.”

 

De keuze om dit nieuwe winkelconcept in Docks Bruxsel te lanceren is geen toeval. Het Shopping District is centraal gelegen en erg vlot bereikbaar. Docks Bruxsel integreert bovendien alle digitale technologieën die de shopping- en vrijetijdsbeleving kunnen verrijken: gratis wifi in het hele complex, afhaalpunten voor online bestellingen, affichering van de dienstregeling van het openbaar vervoer, verschillende interactieve schermen, digitale informatieborden en, niet te vergeten, een “state-of-the-art” mobiele applicatie.

 

Meer informatie via http://www.samsungmobilepress.com of www.samsung.com.

Corporate > Overig

Persinformatie > Persberichten

Voor vragen aan de klantenservice neem contact op met samsung.com/be/support
Voor persvragen neem contact op met a.wils@samsung.com.

Bekijk de laatste verhalen over Samsung

Meer informatie
Naar boven