Samsung komt met Facebook-app voor TV

op 02-03-2017
Share open/close
URL gekopieerd.

Bekijk Facebook video’s direct op je TV

Samsung komt met Facebook-app voor TV

 

Donderdag 2 maart 2017 — Samsung lanceert vandaag een app die het mogelijk maakt om Facebookvideo’s direct groot op je Samsung Smart TV te bekijken. De app werkt op de binnenkort te verschijnen QLED TV’s en op alle Smart TV’s uit 2015, 2016 en 2017. Met dit initiatief versterkt Samsung zijn rol als wereldwijd marktleider in de TV-markt. Samsung is het enige televisiemerk dat de Facebook-app vanaf de lancering ondersteunt.

 

“Het is fantastisch om de video’s van ’s werelds grootste sociale netwerk via deze app eenvoudig op Samsung Smart TV’s te kunnen tonen,” zegt Tonnie van Schijndel, Senior Marketing Manager TV en Audio bij Samsung Benelux. “Het onderstreept eens te meer de veelzijdigheid van onze Smart TV’s. Bij Samsung gaan wij onverminderd door met innoveren. Of het nu met nieuwe technologieën is of door het aangaan van partnerships, ons doel is de gebruikservaring van onze producten en services te optimaliseren.”

 

Met de nieuwe Facebook video-app bekijk je video’s eenvoudig op het grote scherm van je Samsung Smart TV. Of het nu video’s zijn die je vrienden delen of afkomstig zijn van pagina’s die je volgt, je bekijkt de video’s eenvoudig op het grote scherm om zo de volle impact te ervaren. Om toegang te krijgen tot de app log je in op de Samsung Smart Hub om de applicatie te downloaden. Na een eenmalige Facebook-login maak je direct gebruik van de nieuwe service.

 

Eerder dit jaar kondigde Samsung aan het aanbod op Smart TV’s uit te breiden, met focus op een simpele gebruikservaring. Zo kun je nu alle apparaten die zijn verbonden met je TV vanaf één bron aansturen: de Samsung One Remote. Ook bekijk je live televisieprogramma’s en video-on-demand content vanaf je smartphone direct op je TV via een simpele klik op de Smart View-app.

 

Het verbeterde Smart Hub platform is tijdens CES 2017 voor het eerst aan de wereld getoond op de nieuwe QLED TV-lijn van Samsung. Deze TV’s zijn binnenkort beschikbaar en bieden een grote verbetering op het gebied van beeldkwaliteit, gebruiksgemak en design. Het is ‘s werelds eerste technologie die 100% kleurvolume reproduceert, aldus het vooraanstaande Verband der Elektrotechnik (VDE), Europa’s grootste technisch-wetenschappelijk genootschap.

Persinformatie > Persberichten

Corporate > Technologie

Voor vragen aan de klantenservice neem contact op met samsung.com/be/support
Voor persvragen neem contact op met sven.adams@samsung.com.

Bekijk de laatste verhalen over Samsung

Meer informatie
Naar boven