Samsung kondigt 65 inch model van The Serif en 85 inch The Frame aan

op 30-07-2021
Share open/close
URL gekopieerd.

The Serif is vanaf half augustus verkrijgbaar in een 65 inch model, The Frame vanaf medio oktober in 85 inch. Daarmee breidt Samsung zijn lifestyle TV portfolio uit.

 

Als ’s werelds grootste TV-fabrikant kondigt Samsung aan dat het een 65 inch versie van zijn lifestyle TV The Serif uitbrengt. Ook introduceert Samsung The Frame in een 85 inch variant. Consumenten kopen tegenwoordig meer grootbeeldtelevisies dan ooit[1]. Daarom breidt Samsung zijn veelgeprezen lifestyle tv-portfolio uit. De 65 inch The Serif wordt eerst in Zuid-Korea uitgebracht en is vanaf medio augustus ook verkrijgbaar in België. De 85 inch The Frame is vanaf medio oktober in België verkrijgbaar.

 

The Serif is een ontwerp waarin de vorm en functie centraal staan, geïnspireerd door de letter ‘I’ in het Serif-lettertype. Die vervaagt de grens tussen meubels en TV. De TV werd in 2015 ontworpen in samenwerking met Ronan en Erwan Bouroullec, wereldwijd bekende Franse meubelontwerpers. Het doel was om een TV te ontwerpen die verbinding maakt met de ruimte eromheen en tegelijkertijd opgaat in het interieur als extra ruimte. Met het 65 inch scherm kan The Serif een nog meeslependere kijkervaring bieden en valt het unieke ontwerp met verbeterde functies nog meer op in je interieur.

 

The Serif: veelzijdige eyecatcher

Hoewel de meeste TV’s zijn ontworpen om aan de muur of op een standaard te worden gemonteerd, is The Serif gebouwd om overal te kunnen plaatsen. Met een opzettelijk ontworpen achterkant kan de TV in het midden van de kamer worden geplaatst en met zijn I-vormige ontwerp kan hij op elk vlak oppervlak worden geplaatst. Samsung biedt ook een metalen standaard aan die perfect bij de TV past. Daarmee kan de lifestyle TV op zichzelf staan ​​en gemakkelijk worden verwijderd wanneer je als gebruiker wilt afwisselen.

 

Het 65 inch model van The Serif is vanaf medio augustus verkrijgbaar in België voor een verkoopadviesprijs van € 1.999,-.

 

The Frame: aanvulling voor ieder interieur

Ook de The Frame is van een update voorzien in 2021. Zo is de line-up dit jaar beter te personaliseren en aantrekkelijker dan voorheen. De paneeldiepte is met de helft verminderd, zodat de TV bij gebruik van de Slim Wall Mount vlak tegen de muur hangt. Net als een fotolijstje. The Frame kan op vlakke ondergronden worden neergezet met in hoogte verstelbare poten en op de Studio Stand wordt The Frame verplaatsbaar van kamer naar kamer. Uiteraard zijn de randen magnetisch en in verschillende kleuren beschikbaar, van wit tot teak en van bruin tot beige. Zo past The Frame in ieder interieur.

 

Gebruikers van The Frame hebben via de Art Store inmiddels toegang tot 1.500 kunstwerken uit 40 beroemde musea. Zo bewijst The Frame zijn meerwaarde, zelfs als het toestel op stand-by staat. Het 85 inch model van The Frame is vanaf medio oktober verkrijgbaar in België voor een verkoopadviesprijs van € 4.599,-.

 

Ongekende beeldkwaliteit

Naast de unieke ontwerpen bieden The Serif en The Frame ook Samsung QLED-beeldkwaliteit, met 100% kleurvolume voor een rijk en realistisch beeld. Daardoor krijgen consumenten ook een uitgebreide Smart TV ervaring, mogelijk gemaakt door Tizen OS met een uitgebreide bibliotheek en verbeterde en slimme functies. Via NFC-technologie ondersteunt de nieuwe modellen van The Serif en The Frame Tap View[2], waarmee gebruikers content van een smartphone op de TV kunnen afspelen. Dat kan eenvoudig door met het apparaat op de zijkanten van de TV te tikken. Ook kunnen gebruikers eenvoudig verbinding maken met een mobiel apparaat, bijvoorbeeld via Apple AirPlay2. Dat biedt nog meer manieren om content te bekijken. En wanneer The Serif is uitgeschakeld, kan Magic Screen omgevingsbeelden en nuttige informatie zoals de datum en tijd weergeven.

Kijk voor meer informatie over Samsungs 2021 TV line-up op www.samsung.com/tv.

 

[1] Onderzoeksbureau Omdia voorspelde dat 60- tot 69-inch TV’s in 2021 goed zouden zijn voor 18 procent van de TV-verkoop.

[2] Tap View is beschikbaar vanaf Samsung Galaxy Android 8.1 en hogere modellen.

Persinformatie > Persberichten

Producten > TV & Audio

Download

  • The-Serif-4.png

  • The-Serif-3.png

  • The-Frame-2.png

  • The-Frame-3.png

Voor vragen aan de klantenservice neem contact op met samsung.com/be/support
Voor persvragen neem contact op met Bru-samsung@ketchum.com.

Bekijk de laatste verhalen over Samsung

Meer informatie
Naar boven