Samsung kondigt met Galaxy XCover 5 nieuwe, robuuste smartphone aan

op 04-03-2021
Share open/close
URL gekopieerd.

Galaxy XCover 5 kan tegen een stootje en is, met volledige bescherming tegen stof en water, geschikt voor veeleisende omgevingen

 

Samsung onthult vandaag de Galaxy XCover 5, een even robuuste als geavanceerde smartphone die bij veldwerk en op de fabrieksvloer optimaal presteert. Het slanke toestel ligt makkelijk in de hand, maar is toch stevig genoeg om stand te houden in zware werkomgevingen. De Galaxy XCover 5 is eenvoudig te bedienen met handschoenen aan, terwijl de snel en makkelijk oplaadbare accu een lange levensduur heeft en vervangbaar is.

 

Eersteklas mobiliteit is ook in zware werkomgevingen steeds belangrijker,” zegt Pascal Bungeneers, Head of B2B van Samsung België. “De Galaxy XCover 5 speelt in op de specifieke omstandigheden die in dat soort omgevingen spelen. Of het nu op de fabrieksvloer is of in extreme hitte, regen of sneeuw, met deze robuuste smartphone verbetert je productiviteit.”

 

Ontworpen voor zware werkomgevingen
De Galaxy XCover 5 met zijn diverse functies is ontworpen om uitdagende klussen aan te kunnen pakken. Door verbeterde schokbestendigheid overleeft het toestel rustig een val van 1,5 meter[1]. En de IP68-certificatie houdt in dat het toestel ook na een half uur, tot een meter diep, in water[2] nog steeds optimaal functioneert en dat de bescherming tegen stof 100% is. De Galaxy XCover 5 is zo ontworpen dat je hem met handschoenen aan makkelijk bedient.

 

De beveiliging van de Galaxy XCover beperkt zich niet alleen tot de buitenkant. Het beveiligingsplatform Samsung Knox zorgt dat ook de hardware volledig veilig is. Niet alleen beschermt Samsung Knox zakelijke informatie in real-time, ook reageert het systeem preventief op malware en andere bedreigingen.

 

Direct toegang tot meest gebruikte apps
De Galaxy XCover 5 vereenvoudigt succesvol samenwerken met een serie extra’s, aan te passen aan de eigen behoeften. Zo integreer je probleemloos de Walkie Talkie app in Microsoft Teams. En met een simpele druk op de knop activeer je Push to Talk, zodat je altijd en overal in contact staat met je collega’s. Of het nu de zaklamp, een noodoproep of navigatie applicatie is, jij bepaalt zelf welke app je het meest gebruikt en die bedien je direct met de XCover Key.

 

Betere performance
De Galaxy XCover 5 is uitgerust met een krachtige Exynos850 processor, 4GB RAM en 64GB aan intern geheugen. De 3.000mAh accu heeft een lange levensduur en is bovendien vervangbaar. Snelladen gaat via USB en POGO-pin. Naast de innovatieve hardware wordt ook sterk ingezet op langdurige ondersteuning als onderdeel van de Samsung Enterprise Edition. De Galaxy XCover 5 zal minimaal 5 jaar beveiligingsupdates ontvangen en bovendien ontvang je één jaar lang de voordelen van Knox Suite, ideaal voor fleet management.

 

Professionele camera’s
Met de enkele 16MP (F1.8) achtercamera schiet je extreem scherpe foto’s en video’s. Wil je het gefotografeerde ook nog laten loskomen van de achtergrond, dan gebruik je de functie Live Focus. De 5MP (F2.2) voorcamera is ideaal voor videovergaderen, terwijl je de telefoon ook direct kunt gebruiken als streepjescodescanner.

 

Handige extra’s
Verder zit de Galaxy XCover 5 vol met andere handige functies. Denk aan de zaklamp, maar ook aan de NFC-chip. Daardoor kun je je telefoon ook als portemonnee of vervoerskaart gebruiken.

 

Beschikbaarheid
De nieuwe Galaxy XCover 5 is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 289,-.

 

Bezoek news.samsung.com/galaxywww.samsungmobilepress.com or www.samsung.com/galaxy voor aanvullende informatie over de nieuwste Samsung Galaxy’s, inclusief specificaties.

 

 

Specificaties

Dimension 147 x 71.6 x 9.2mm
Display 5.3” HD+ TFT (Full Front)
AP Exynos850 (Octa 2.0GHz)
Memory 4GB RAM with 64GB internal storage
Camera (Main) 16M AF (F1.8)

(Front) 5M FF (F2.2)

Battery 3,000mAh Removable

(15W Fast charging support)

OS Android 11
SIM Dual SIM or Single SIM*

*SIM support type varies by market.

NFC NFC (EMV L1)
Rugged IP68, Water and Dust Resistance

MIL-STD810H certified

Sensor Accelerometer, Proximity, Geomagnetic, Light

Gyro

Pogo Pin Charging only
Biometric Security Face recognition
Hot Key One programmable Key
* Specifications may vary by market.
* All functionality, features, specifications and other product information provided in this document including, but not limited to, the benefits, design, pricing, components, performance, availability, and capabilities of the product are subject to change without notice.

 

[1] De Galaxy XCover 5 kan een val van maximaal 1,5 meter weerstaan, wanneer deze wordt getest op een vlakke stalen ondergrond. Daadwerkelijke resultaten kunnen afwijken.
[2] Water- en stofbestendig op basis van IP68 volgens IEC-norm 60529, waarbij onderdompeling in zoet water tot 1,5 meter gedurende maximaal 30 minuten wordt getest. De weerstand kan afnemen als gevolg van normale slijtage. Residuen afspoelen/drogen indien nat.

Producten > Mobile

Persinformatie > Persberichten

Download

  • XCover-5_Touch-Screen.jpg

  • XCover-5_IP68_MIL-STD810H.jpg

  • XCover5_Front_Black.jpg

  • XCover5_back.jpg

  • SM-G525_006_R-Perspective_Black.jpg

  • SM-G525_005_L-Perspective_Black.jpg

  • SM-G525_004_R-Side_Black.jpg

  • SM-G525_003_L-Side_Black.jpg

  • SM-G525_007_Bottom_Black.jpg

Voor vragen aan de klantenservice neem contact op met samsung.com/be/support
Voor persvragen neem contact op met a.wils@samsung.com.

Bekijk de laatste verhalen over Samsung

Meer informatie
Naar boven