Samsung kondigt uitbreiding Bespoke line-up aan tijdens ‘Bespoke Home 2021’ 

11-05-2021
Share open/close
URL gekopieerd.

Samsung breidt het te customizen Bespoke-productportfolio uit met nieuwe lifestyle-apparaten en verbonden oplossingen 

 

 

Samsung organiseert vandaag Bespoke Home 2021, een nieuw virtueel platform waarop de wereldwijde uitbreiding van de Bespoke lineup naar andere productcategorieën in de schijnwerpers staatZo is er volop aandacht voor de Bespoke Kitchen, terwijl ook nieuwe lifestyle-apparaten egeïntegreerde IoT-oplossingen centraal staan. Al die innovaties zorgen ervoor dat je je huis perfect kan laten aansluiten op je persoonlijke voorkeuren 

 

“Het is geweldig om de wereldwijde uitbreiding van onze Bespoke-lijn te kunnen aankondigen,” zegt Maxime Parein, Head of Marketing Huishoudelijke Apparaten van Samsung Benelux. “Met alle nieuwe te customizen apparaten en oplossingen bieden we mensen de mogelijkheid om hun leven precies zo vorm te geven als ze dat zelf willen. Dat sluit helemaal aan op onze missie om iedereen te helpen zo aangenaam mogelijk te leven.”

 

De aanpasbare koelkast gaat wereldwijd  

De serie op maat te maken Bespoke-koelkasten breidt uit naar onder andere Europa. De koelkasten, die wereldwijd in meer dan 20 kleuren en met zeven afwerkingen verschijnen, combineren een grote capaciteit en gebruiksgemak met krachtige koelprestaties. Bespoke is in België beschikbaar als 1-deurs model (koelkast en vriezer), terwijl de koelvriescombinaties met vriesvak onder in de afmetingen 1,85 en 2 meter verschijnen. Er zijn meerdere afwerkingen beschikbaar in vijf verschillende kleuren, variërend van klassiek zwart tot zachte pastelkleuren. De Bespoke-koelkasten zijn in België verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf € 849,-.

 

Een keuken precies zoals je wilt 

Het nieuwe Bespoke Kitchen-pakket bevat een serie te customizen huishoudelijke apparatenZo zijn de magnetron en vaatwasser in de Bespoke-serie voorzien van dezelfde look & feel aldkoelkast. Met een ruime  keuze aan kleuren en finishes, zoals Matte Black Steel, Navy Steel, Champagne Rose Steel en White Glass.   

 

Apparaten die direct in je levensstijl passen 

Met woningen die tegenwoordig ook dienst doen als kantoren, sportscholen en klaslokalen, beantwoorden deze nieuwe Bespoke huishoudelijke apparaten aan de dagelijkse behoeften, door meer flexibiliteit, automatisering en hygiëne te bieden: 

 • Bespoke AirDresser – Dit stoomapparaat zorgt ervoor dat je kleding thuis kunt reinigen en zo in topconditie houdt. Hij is vanaf september in België verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 1.649,-.
 • Bespoke Air Purifier – Deze op maat gemaakte luchtreiniger zuigt lucht uit vijf richtingen om snel en intensief te zuiveren, ook in grote ruimtes. Het meerlaagse zuiveringssysteem kan 99,999% van 0,01 µm stof* verwijderen, terwijl door de slimme afvoer schone lucht in verschillende richtingen circuleert.
 • Bespoke Jet™ – Deze steelstofzuiger wordt geleverd met een Clean Station™ en een aangesloten laadstation. Eenmaal klaar met schoonmaken, zet je hem in het docking station en reinigt de stofzuiger zichzelf en laadt opnieuw op. De Bespoke Jet™ komt beschikbaar vanaf de tweede helft van 2021.
 • Jet Bot AI+ – De eerste robotstofzuiger die is uitgerust met Intel® AI-oplossing. Het slimme apparaat herkent objecten en dankzij LiDAR- en 3D-sensoren kiest het vervolgens de optimale schoonmaakroute. Uitgerust met een camera, waardoor hij je via de SmartThings-app op afstand helpt bij thuisbewaking. Hij komt vanaf het derde kwartaal van 2021 in België beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van € 1.499,-.

 

Andere nieuwe lifestyle-apparaten zijn: 

 • ShoeDresser** verwent je favoriete schoenen zodat ze na elke wandeling weer fris aanvoelen. Het apparaat ontgeurt, ontvochtigt en droogt schoenen op basis van hun materiaal en vorm, zodat ze met de juiste zorg worden onderhouden.
 • Bespoke Cube-koelkast** biedt modulaire opslag voor andere items dan boodschappen, zoals wijn, bier en schoonheidsproducten. Dit apparaat is stil genoeg om in de slaapkamer of naast de zetel te staan, net waar jij de voorkeur aan geeft.
 • Bespoke water purifier** is verkrijgbaar met een enkele kraan of meerdere kranen. Hij is uitgerust met een vier-niveaus filtersysteem en kan tot 2.500 liter water filteren. Dat is genoeg water om met een gezin van vier personen een jaar lang te drinken. Het watervolume en de temperatuur stel je in met Bixby-spraakbesturing.

 

SmartThings ondersteunt jouw verbonden leven

In de Bespoke Home line-up spelen AI en automatisering een belangrijke rol. De apps via Samsungs platform SmartThings helpen je om het je thuis gemakkelijk te maken.

 • SmartThings Cooking stelt maaltijden en recepten voor op basis van je persoonlijke voorkeuren en de inhoud van je koelkast. Zorgt er gelijk ook voor dat de kooktemperaturen en kookinstellingen van de benodigde apparaten goed staan. De service is al beschikbaar in Noord-Amerika en enkele Europese landen.  
 • SmartThings Pet linkt met huishoudelijke apparaten, zoals de Bespoke Air Purifier en Jet Bot AI+ robotstofzuiger. Zo kun je zien hoe het me je huisdier gaat, ook als je niet thuis bent. De service wordt in de tweede helft van 2021 wereldwijd gelanceerd in Europa, Latijns-Amerika en Azië. 
 • SmartThings Clothing Care werkt samen met de Bespoke AirDresserslimme wasmachines en drogers om de wasdagen efficiënter te makenDe service beveelt bepaalde wasprogramma’s en instellingen aan, zodat je kleding schoon wordt en in topconditie blijftIs nu al beschikbaar. 
 • SmartThings Air synchroniseert met de Samsung luchtreiniger en airconditioner om de luchtkwaliteit in en om je huis in realtime te beherenZal in Amerika beschikbaar zijn in de tweede helft van 2021. 

 

*Disclaimer: gebaseerd op interne tests in overeenstemming met de test en evaluatie van de Korea Air Cleaning Association voor binnenluchtzuiveraars (SPS-KACA 002-0132: 2018). De hoeveelheid stof van 0,01 µm met 99,999% verminderd na 13 minuten in de hoge modus. Resultaten kunnen variëren afhankelijk van de daadwerkelijke gebruiksomstandigheden.

**Disclaimer: momenteel alleen beschikbaar op de Koreaanse markt 

 

Producten > Huishoudelijk

Persinformatie > Persberichten

Download

 • Samsung-Bespoke-Home-2021-3.jpg

 • Samsung-Bespoke-Home-2021-4.jpg

 • Samsung-Bespoke-Home-2021-5.jpg

 • Bespoke_lifestyle_1D_Satin_Beige_LMF_Satin_sky_blue_person.jpg

 • Bespoke_lifestyle_LMF_navy_1D_satin_beige.jpg

 • Bespoke_lifestyle_LMF_Glam_Navy.jpg

 • Bespoke_lifestyle_LMF_cotta_beige_LMF_lavender.jpg

 • Bespoke_lifestyle_LMF_Clean_Black.jpg

 • Bespoke_lifestyle_1D_Glam_Navy_LMF_Satin_sky_blue_person.jpg

Voor vragen aan de klantenservice neem contact op met samsung.com/be/support
Voor persvragen neem contact op met h.wilmet@samsung.com.

Bekijk de laatste verhalen over Samsung

Meer informatie
Naar boven