Producten > IT

Persinformatie > Persberichten

Samsung lanceert drie monitoren voor zakelijk gebruik op IFA 2017

op 30-08-2017
DELEN

Driezijdig randloos design en USB Type C interface, optimale helderheid en kleuren, en comfortabele gebruikservaring

Samsung lanceert drie monitoren voor zakelijk gebruik op IFA 2017

 

Woensdag 30 augustus 2017 — Op IFA 2017 lanceert Samsung drie monitoren die speciaal ontwikkeld zijn voor zakelijk gebruik. De CH89 (34 inch curved), CH80 (27 inch curved) en SH85 (23,8 en 27 inch flatscreen) maken iedere moderne werkplek extra comfortabel. De drie modellen hebben een USB Type C interface voor naadloze connectiviteit en optimale helderheid en kleuren in ultra-WQHD (CH89), Full HD (CH80) en WQHD (SH-85) resoluties. De drie schermen hebben daarnaast een driezijdig en randloos design, dat bij de CH89 en CH80 nog eens wordt versterkt door een 1800R curve. Zo lijken de schermen optisch nóg groter. Op de monitoren voer je probleemloos taken uit waar in het verleden meerdere schermen voor nodig waren. Zo creëer je meer ruimte op je werkplek.

 

“Met de drie nieuwe monitoren besparen professionals tijd en moeite,” zegt Inez Schoels, Product Manager Monitoren bij Samsung België. “Je hebt snel en probleemloos toegang tot de content die je wilt raadplegen. De afmetingen zijn zo royaal dat je op de CH89, CH80 en SH85 meerdere zware en datarijke documenten in één oogopslag kunt bekijken.”

 
 

Naadloze connectiviteit

De CH89, CH80 en SH85 monitoren werken efficiënt en snel. Je kunt in een handomdraai content laden, bekijken en delen. De modellen hebben een USB Type C interface en Display Port (DP) in een enkele aansluiting. Behalve dat er zo minder kabels op je werkplek zijn, zorgt dit voor compatibiliteit met laptops, tablets en mobiele toestellen. Zonder dat je aan beeldkwaliteit inboet bekijk je documenten en beelden van je kleinere schermen op de grotere monitor.

 

Je kunt de weergave van de content aanpassen via de Easy Setting Box. In de interface selecteer je eenvoudig de split-screen template en opties voor schermoptimalisatie die je zelf het prettigst vindt.

 

De CH80 en SH85 hebben DP Out Daisy Chain, waarmee je je huidige desktop kunt uitbreiden naar een andere monitor of naar een hele groep monitoren. Dat doe je via één DP-verbinding. Zo hoef je niet elke monitor te synchroniseren met een PC of ander extern device.

 
 

Optimale helderheid en kleuren

De beeldweergave op de nieuwste monitoren van Samsung is zo scherp dat alle visuele details zichtbaar worden. De ultra-WQHD resolutie (3,440×1,440) van de CH89 heeft bijna 2,5 keer meer pixeldichtheid dan FHD. De WQHD resolutie (2,560×1,440) van de SH85 doet daar met bijna 1,8 keer meer pixeldichtheid dan standaard FHD-monitoren nauwelijks voor onder.

 
 

Comfortabelere gebruikservaring

De CH89, CH80 en SH85 zijn te personaliseren zodat je precies de comfortabele, ergonomische werkplek creëert die het beste bij je past. De drie monitoren hebben een in hoogte verstelbare standaard met draai- en kantelmogelijkheden. De monitoren hebben daarnaast de functies Samsungs Flicker Free en Eye Saver, wat het kijkgemak verder verhoogt en digitale oogstress bij langdurige gebruik vermindert.

 
 

Meer werkplek

Op IFA 2017 toont Samsung tevens de 49 inch CHG90. Deze HDR (High Dynamic Range) QLED monitor heeft een panoramisch effect. Zo bekijk je statistieken, diagrammen en lijsten probleemloos op een enkel scherm. Met dit extra brede display is het niet langer nodig om twee 27 inch monitoren naast elkaar te plaatsen en heb je geen last meer van de onvermijdelijke afwijkingen die hierdoor ontstaan. Door de premium HDR QLED beeldkwaliteit in combinatie met de afmetingen van de CHG90 werk je comfortabel en efficiënt. Met de Easy Setting Box schermoptimalisatie en de functie Picture-by-Picture verbind je andere bronnen met de CHG90 en bekijk je ze in de oorspronkelijke beeldkwaliteit. Dankzij DP, Mini-DP, HDMI en USB-poorten maak je eenvoudig contact met externe devices.

 

De Samsung CH89 is in België beschikbaar voor een adviesprijs van € 849,00 incl. BTW. De SH85 in 23,8 inch en 27 inch zijn in Nederland beschikbaar en kosten respectievelijk € 349,00 en € 499,00 incl. BTW. De CH80 en CHG90 zijn vanaf 2 september in Nederland beschikbaar voor adviesprijzen van respectievelijk € 399,00 en € 1.499,00 incl. BTW.

 
 

Productspecificaties

Samsung lanceert drie monitoren voor zakelijk gebruik op IFA 2017

Voor vragen aan de klantenservice neem contact op met Samsung Support.
Voor persvragen neem contact op met Isabelle Roels.

Sitemap

Naar boven