Producten > Huishoudelijk

Persinformatie > Persberichten

Samsung onthult draadloze steelstofzuiger POWERstick PRO™ op IFA 2017

op 30-08-2017
DELEN

Samsung onthult draadloze steelstofzuiger POWERstick PRO™ op IFA 2017

 

Woensdag 30 augustus 2017 — Samsung introduceert tijdens IFA 2017 de draadloze steelstofzuiger, POWERstick PRO™. Met zijn superieure zuigkracht en handige extra’s reinig je je hele huis op één krachtige lithium-ion batterij. Voorheen lastig bereikbare plekken zijn geen probleem voor deze toonaangevende steelstofzuiger.

 

“De POWERstick PRO™ is een onvervalste game-changer als we het hebben over schoonmaken,” zegt Jan Van Riet, Product Manager Household Appliances bij Samsung België. “Met de indrukwekkende zuigkracht en het ergonomische design van de steelstofzuiger maak je niet alleen beter schoon, ook kun je beter sturen en kom je probleemloos op plekken die voorheen lastig te bereiken waren. Wij zijn altijd op zoek om de gebruikservaring van onze producten te optimaliseren en met de POWERstick PRO™ is dat zeker gelukt.”

 
 

Sterke zuigkracht in combinatie met nieuwe borstels en batterij

De POWERstick PRO™ heeft een Samsung Digital Inverter Motor aan boord, die sneller ronddraait dan een tornado*. De steelstofzuiger heeft 150W aan zuigkracht en is daarmee de krachtigste in de branche**. Dat garandeert een grondige reiniging van alle vloertypen. Waar normale stofzuigers één borstel hebben, levert de POWERstick PRO™ zijn superieure prestaties met twee borstels. Deze hebben allebei een aparte opvangbak, zodat stof en vuil beter worden opgenomen. De borstels draaien op 5000rpm en doordat ze in tegengestelde richtingen bewegen, wordt zowel fijn stof als hardnekkiger vuil probleemloos opgezogen. Bovendien heb je een stevige grip op de ondergrond, zodat al het vuil en stof direct wordt opgezogen. Met de POWERstick PRO™ hoef je niet langer vaker over een oppervlak te bewegen, één swipe is genoeg om het vuil van de grond grondig te verwijderen.

 

De POWERstick PRO™ heeft een krachtige 32.4V lithium-ion batterij. Daarmee werkt de steelstofzuiger tot 40 minuten, wat voldoende is voor de meeste huizen. De batterij blijft vijf jaar op hetzelfde krachtniveau en is eenvoudig te vervangen.

 
 

Ergonomisch design voor optimaal gebruiksgemak

De POWERstick PRO™ heeft de gepatenteerde ergonomische Flex Handle, die met een simpele klik op de knop tot 50° opvouwt. Zo kom je eenvoudig onder lage meubels. Daarnaast is het handvat zo vormgegeven dat het druk op polsen, spieren en rug tot een minimum beperkt.
 

Probleemloos onderhoud vergroot het gebruiksgemak van de POWERstick PRO™ verder. Dankzij EZClean Dustbin leeg je de inhoud met een simpele druk op de hendel, terwijl je de volledige vuilopslag kunt uitnemen en afwassen. Ook de EZClean Brush verwijder je eenvoudig voor een schoonmaakbeurt zonder je handen vuil te maken. Dankzij HEPA Filtration blijft 99,9% van het verzamelde stof in de vuilcontainer. Zo blijft de lucht in je huis schoon en fris.

 
 

Aanvullende tools voor de ultieme schoonmaak

Vijf aanvullende tools maken dat je met de De POWERstick PRO™ perfect schoonmaakt:
 

  • Deep Clean Brush verwijdert klein vuil en haar uit tapijten.
  • Mini Motorized Tool zorgt dat je beddengoed, matrassen en meubilair perfect reinigt.
  • Extension Crevice Tool verwijdert vuil eenvoudig uit diepe spleten in banken en andere lastige plekken, zoals hoeken van plafonds.
  • Combination Tool helpt met de reiniging van verschillende oppervlakken, van tafelbladen tot raamkozijnen.
  • Flexible Tool is extreem buigzaam, zodat je ook de moeilijkst te bereiken plekken, zoals de bovenkant van een koelkast, snel en efficiënt kunt schoonmaken.

 

De Samsung POWERstick PROTM is vanaf het tweede kwartaal van 2018 in België verkrijgbaar.

 

* Gebaseerd op de Enhanced Fujita Scale.
** Vergeleken met andere draadloze stofzuigers.

Voor vragen aan de klantenservice neem contact op met Samsung Support.
Voor persvragen neem contact op met Isabelle Roels.

Sitemap

Naar boven