Samsung presenteert nieuwste innovaties in virtuele wereld

op 17-08-2020
Share open/close
URL gekopieerd.

Op 2 september organiseert Samsung met Life Unstoppable een virtueel event om zo zijn laatste innovaties op het gebied van smartphones, wearables, TV, audio en huishoudelijke apparaten te onthullen. Als bezoeker word je meegenomen in een interactieve wereld vol nieuwe producten en demonstraties. Met de nieuwe line-up voegt Samsung extra entertainment, creativiteit en efficiëntie toe aan de digitaal verbonden levensstijlen van nu.

 

Met deze digitale ervaring spelen we in op de wereldwijde veranderingen wat betreft reisrestricties, werkomgevingen en directe interactie,” zegt Menno van den Berg, President van Samsung Benelux. “Het is een uitdaging om de situatie zo te draaien dat je er toch het beste uithaalt. Met Life Unstoppable zijn we daarin, denk ik, goed geslaagd. Vanuit het comfort van je huis of kantoor ontdek je alle ins en outs van onze nieuwe line-up.”

 

Het virtuele event neemt je mee op een dynamische reis van 45 minuten door de nieuwste baanbrekende technologie die Samsung dit jaar nog lanceert. Presentatoren en special guests laten de nieuwe producten zien en lichten de mogelijkheden toe. Ook met het nieuwe portfolio verlegt Samsung de grenzen van wat technologie voor ons kan betekenen. De oplossingen zijn even divers als veelzijdig – van het maximaliseren van in-home entertainment en connected gaming experiences tot slimme digitale huishoudelijke apparaten.

 

Life Unstoppable vindt plaats op 2 september 2020 vanaf 10:00 uur en is toegankelijk voor media, retail- en branchepartners.

Producten > Huishoudelijk

Producten > Mobile

Persinformatie > Persberichten

Producten > TV & Audio

Download

  • Life-Unstoppable-Samsung-e1597664761736.jpg

Voor vragen aan de klantenservice neem contact op met samsung.com/be/support
Voor persvragen neem contact op met Bru-samsung@ketchum.com.

Bekijk de laatste verhalen over Samsung

Meer informatie
Naar boven