Best Brands Awards 2023

17-03-2023
Share open/close
URL gekopieerd.

Samsung verkozen tot favoriete merk van de Belgen

 

Samsung is tijdens de Best Brands Awards 2023 uitgeroepen tot Best Consumer Electronics Brand, Best Telecom Brand en Best Product Brand (in alle sectoren) in België. “Samsung is een innovatiemotor, met één doel voor ogen: onze consumenten een beter en meer eenvoudig leven bieden”, verklaart Davy Moons, Marketing Manager Mobile bij Samsung Belux in een interview met Serviceplan.

  

 

De Best Brands Awards, georganiseerd door Serviceplan en GfK, bekronen de favoriete merken van de Belgische consument in 21 verschillende sectoren. De winnaars werden uitgeroepen tijdens een jaarlijks gala, een niet te missen evenement voor communicatie- en marketingprofessionals. Voor deze 8ste editie werden ongeveer 350 merken uit 21 sectoren geëvalueerd. De winnaars van de Best Brands Awards worden niet bepaald door een jury, maar door een online peiling uitgevoerd door het communicatiebureau Serviceplan en het onderzoeksinstituut GfK, bij 4.500 consumenten die representatief zijn voor de nationale bevolking. Deze ranking wordt inmiddels door het grote publiek beschouwd als dé barometer van merkprestaties. 

  

De resultaten van de Best Brands 2023 peiling in België tonen aan dat de Belgen zich blijven hechten aan merken die al jaren een vaste waarde zijn en met een sterke Belgische verankering. Samsung ontving de Best Product Scores, voor alle sectoren samen, samen met Nivea en nieuwkomer Côte d’Or. 

  

De resultaten van de 2023 Best Brands Awards bevestigen het: merken die flexibel en wendbaar blijven in onzekere, transformerende tijden zijn beter in staat het hoofd boven water te houden en zelfs successen te boeken. Juist in de huidige tijden zijn consumenten op zoek naar transparantie en verbondenheid in hun favoriete merken. Wij luisteren goed naar wat consumenten willen. Dankzij hun feedback kunnen wij onze technologie verfijnen en zijn we in staat de meest verbazingwekkende toepassingen op de markt te brengen”, zegt Davy Moons. Het motto #DoWhatYouCan’t symboliseert perfect deze innovatieve geest. Samsung is trots op deze prestigieuze prijzen en zal blijven streven naar excellentie op alle vlakken. 

 

 

Corporate > Overig

Download

  • 8240-001941_image_prix_best_product_brand-2023.png

  • 8240-001941_image_prix_best_samsung_brand-2023.jpg

Voor vragen aan de klantenservice neem contact op met samsung.com/be/support
Voor persvragen neem contact op met h.wilmet@samsung.com.

Bekijk de laatste verhalen over Samsung

Meer informatie
Naar boven