Persinformatie > Persberichten

Producten > Zakelijk

Samsung zet nieuwe standaard voor samenwerken met digitale flipchart

op 09-01-2018
DELEN

Op CES 2018 toont Samsung Flip hoe ideeën onmiddellijk via verschillende apparaten kunnen worden gedeeld en hoe meerdere personen in real-time ideeën kunnen aanbrengen, opbouwen en uitwerken

 

 

Met de onthulling van de digitale flipchart Samsung Flip biedt Samsung een kijkje op de laatste stand van zaken in de wereld van vergaderen. De Samsung Flip WM55H maakt vergaderen efficiënter en mobieler. Doordat alle input direct wordt opgeslagen, bespaar je immers heel wat tijd. Bovendien kan je aantekeningen en uitkomsten meteen delen, nalezen en aanvullen. Met Samsung Flip is het verder veel eenvoudiger om op baanbrekende ideëen te komen: doordat iedereen betrokken blijft en meerdere gebruikers tegelijkertijd content kunnen toevoegen, houd je de flow beter vast. Omdat hij erg mobiel is, transformeert de Samsung Flip iedere ruimte in een handomdraai tot een “huddle room”: ideaal voor bedrijven met weinig vergaderruimte.

 

“De aanpak van modern overleg is niet altijd optimaal,” zegt Evert Van Camp, Country Director IT Display Benelux bij Samsung Electronics. “Daardoor bestaat het risico dat deelnemers niet volledig betrokken zijn en dat belangrijke ideeën en inzichten naar de achtergrond verdwijnen. Daarom hebben wij gezocht naar een krachtige en flexibele technologie, die aansluit op wat medewerkers willen. Met Samsung Flip combineer je het beste van de werelden van flipcharts en whiteboards. We zien ernaar uit dat bedrijven straks het optimale uit hun afspraken halen, via betere, slimmere en snellere samenwerking.

 

Productieve en interactieve samenwerking

Met Samsung Flip kunnen vier collega’s tegelijkertijd hun inzichten delen en schrijven op het scherm. Dat doen ze met een dubbelzijdige pen, waarbij iedereen kiest voor een eigen stijl en grootte. Dankzij de 4K/UHD-resolutie van Samsung Flip zijn alle notities helder en duidelijk leesbaar.

 

Samsung Flip kan draadloos bestanden uitwisselen met mobiele apparaten, maar ook via USB en netwerk. Dit maakt het mogelijk om content zonder verstoring of verminderde beeldkwaliteit over meerdere displays (PC’s, smartphones, tablets…) te delen. Deelnemers kunnen eveneens eigen materiaal importeren op het scherm van de Flip om zo nieuwe ideeën in de groep te gooien.

 

Customizen voor efficiëntie en creativiteit

Met Samsung Flip komen alle bekende vergadertools samen in een slank en stijlvol ontwerp. Deelnemers hebben geen specifieke touch pen nodig om te kunnen schrijven op het scherm. Aantekeningen wis je eenvoudig door er met de handpalm overheen te vegen. Daarnaast zijn de pagina’s te personaliseren, zodat ze helemaal aansluiten bij de geplande afspraak. De Flip biedt 20 pagina’s aan schrijfruimte per document ‘rol’. Ook is de digitale flipover uitgerust met een handige zoekfunctie. Zo vind je direct wat je nodig hebt zonder dat je door een stapel aantekeningen hoeft te zoeken. Met een optionele wall mount kun je de Flip aan de muur bevestigen.

Veilige opslag

Na afloop van de vergadering kun je de informatie veilig opslaan op de Samsung Flip en beveiligen met een wachtwoord per document, waardoor er niets van wat besproken is verloren gaat. Het systeem zorgt dat de details van het overleg alleen belanden bij degenen die er toegang toe mogen hebben. Zodra je het wachtwoord intypt, kun je de content downloaden en delen via e-mail of print. Ook kan je de aantekeningen opslaan op een USB-stick, SSD of ander opslagmedium.

 

Na de lancering op CES 2018 is de Samsung Flip direct beschikbaar in Europa – zowel online als via fysieke retailers en traditionele B2B displaykanalen. De verkoopadviesprijs van Samsung Flip (incl. verrijdbare stand) bedraagt € 2.599, exclusief BTW.

Voor vragen aan de klantenservice neem contact op met Samsung Support.
Voor persvragen neem contact op met Isabelle Roels.

Sitemap

Naar boven