Staatssecretaris voor Begroting en Consumentenbescherming, Eva De Bleeker bezoekt het Samsung Service Center in Antwerpen

op 07-10-2021
Share open/close
URL gekopieerd.


Eva De Bleeker bracht vandaag een bezoek aan het Samsung Service Center in Antwerpen, waar ze ontvangen werd door Tom De Vos, Corporate Marketing Director Benelux bij Samsung.

 

Het Samsung Service Center opende in januari 2019 de deuren als eerste van zijn soort in België. Klanten kunnen er terecht voor advies over het instellen van hun smartphone of het maken van back-ups, of met hun vragen over smartphones, tablets en mobiele accessoires, herstellingen en aankopen van mobiele apparaten en toebehoren.

 

Door een service aan te bieden die aangepast is aan de behoefte van de consument kunnen Samsungklanten hier steeds terecht zonder dat ze hun toestel meteen moeten afgeven voor een langere periode. Wie voor 15u langskomt, wordt nog dezelfde dag geholpen. Wie een afspraak maakt, wordt doorgaans zelfs binnen 1,5 uur geholpen. Samsung biedt met het Service Center een centrale plek waar consumenten terecht kunnen voor reparaties van hoge kwaliteit aan scherpe prijzen. Alle toestellen worden met de juiste expertise en originele Samsung-onderdelen behandeld zodat de specificaties – zoals waterdichtheid – gegarandeerd behouden blijven. Ook behoud je na een reparatie in het Samsung Service Center steeds de tweejarige fabrieksgarantie. Jouw Samsung-toestel blijft 100% Samsung.

 

“Wij zijn vereerd om Staatssecretaris De Bleeker vandaag te mogen ontvangen in ons Service Center. Wij weten dat veel klanten het persoonlijk contact en de snelle, betrouwbare reparaties weten te waarderen. Door de Staatssecretaris een kijkje achter de schermen te geven, kunnen we tonen hoe Samsung dagdagelijks inzet op maximale service en optimaal klantencontact.”, zegt Tom De Vos,Corporate Marketing Director Benelux bij Samsung.

 

Het Samsung Service Center Antwerpen bevindt zich in de Van Immerseelstraat 46, pal in de Kievitwijk en dichtbij het treinstation Antwerpen-Centraal. Meer info: http://www.samsung.com/be/servicecenter/antwerpen

 

 

Corporate

Persinformatie > Persberichten

Voor vragen aan de klantenservice neem contact op met samsung.com/be/support
Voor persvragen neem contact op met sven.adams@samsung.com.

Bekijk de laatste verhalen over Samsung

Meer informatie
Naar boven