The Terrace van Samsung ontvangt eerste Outdoor Visibility Verification van UL

op 03-08-2021
Share open/close
URL gekopieerd.

 

Alle modellen van The Terrace[1], Samsungs lifestyle TV voor buiten, is het eerste product in de TV-industrie dat is gecertificeerd voor ‘outdoor visibility performance’.

 

Deze bevestiging komt van Underwriters Laboratories (UL) in de VS. UL is een wereldwijde, onafhankelijke organisatie dat zich richt op veiligheidswetenschap. Het bedrijf heeft meer dan een eeuw ervaring in innovatie op het gebied van veiligheid.

 

In normale omstandigheden buiten is het zonlicht een groot probleem voor verschillende productcategorieën. Vaak is het een kwestie van zoeken naar manieren om zonlicht te blokkeren, zodat het zicht voldoende blijft. Om deze verificatie van UL te krijgen, moet een product verschillende strenge testen doorstaan. Onder omstandigheden van meer dan 10.000 LUX moet een helderheid van meer dan 3.000 ~ 4.000 nits[2], een hoog contrast van meer dan 1.000:1 en een kleurvolume groter dan 80% worden bereikt. The Terrace TV heeft uitstekende prestaties geleverd op deze drie belangrijke gebieden en daarmee bewezen dat kijkers kunnen genieten van levendige beelden, zelfs in zonnige omstandigheden.

 

Ook heeft The Terrace een premium QLED-display, anti-reflectietechnologie waarmee lichtreflectie wordt verminderd en AI-optimalisatietechnologie die de helderheid van het beeld automatisch regelt.

 

Naast The Terrace heeft ook de Samsung OH55A de certificering voor zichtbaarheid ontvangen. De OH55A maakt gebruik van dezelfde technologieën als The Terrace.

 

Daarnaast hecht Samsung ook aan het belang van weerbestendigheid tegen regen en stof bij zijn buiten-TV’s. Beide TV’s zijn voorzien van een IP55 water- en stofcertificering van de International Electrotechnical Commission (IEC). Samen met de erkenning van het UL zal dit certificaat een cruciale rol spelen bij de inspanningen van Samsung om optimale kijkervaringen te bieden in verschillende buitenomstandigheden.

 

[1] LST9 in 65 en 75 inch, LST7 in 55, 65 en 75 inch.

[2] Helderheid van de LST7: 4.000 nits, helderheid van de LTS9: 3.000 nits

Persinformatie > Persberichten

Producten > TV & Audio

Download

  • The-terrace-1.jpg

  • The-Terrace-UL-verification_2.jpg

Voor vragen aan de klantenservice neem contact op met samsung.com/be/support
Voor persvragen neem contact op met sven.adams@samsung.com.

Bekijk de laatste verhalen over Samsung

Meer informatie
Naar boven