Produkty > B2B

Materiały dla mediów

[Zaproszenie] Samsung Networks: Redefined

on 21-06-2021
UDOSTĘPNIJ

https://bit.ly/3gMWO8k

22 czerwca Samsung Electronics, podczas wydarzenia “Samsung Networks: Redefined”, zaprezentuje swoją pozycję lidera w ewolucji sieci nowej generacji.

Dołącz, aby odkryć, w jaki sposób najnowocześniejsze technologie firmy pomogą uwolnić pełną moc 5G, by stworzyć społeczeństwo połączone na niespotykanym dotychczas poziomie.

 

Wydarzenie będzie transmitowane w Biurze prasowym Samsung oraz na Kanale Samsung Networks. Start: godzina 16:00 CEST (10:00 EDT / 23:00 KST).

TAGI

UDOSTĘPNIJ
https://bit.ly/3gMWO8k

W tematach związanych ze wsparciem dla produktów zapraszamy na stronę samsung.com/pl/support.
Kontakt dla mediów: samsungmedia.pl/contacts.

Mapa strony

Góra