Introductie nieuwe features Galaxy Watch4: valdetectie, bewegingscontrole en meer aanpassingsopties

22-10-2021
Share open/close
URL gekopieerd.

 

De Galaxy Watch4-serie is de nieuwste lijn Galaxy-smartwatches met een reeks geavanceerde functies passend bij de gebruiker. Van een verscheidenheid aan bandjes en aanpasbare wijzerplaten tot een groot aantal verschillende functies en apps om uit te kiezen. De gebruiker kan zijn Galaxy Watch4-serie personaliseren tot een uniek device. Maar daar stopt het niet. Nu kunnen Galaxy Watch4-gebruikers maatwerk naar een hoger niveau tillen en toegang krijgen tot nieuwe functies met een software-update, die binnenkort beschikbaar is in België[1].

 

Een overzicht van de nieuwe functies:

 

De wijzerplaat, precies zoals jij het wilt

Met de laatste update kun je de perfecte wijzerplaat samenstellen, passend bij je persoonlijkheid en levensstijl.

 

Er zijn vier nieuwe achtergronden om uit te kiezen, zodat je met één blik op je pols de informatie kunt zien die het meest relevant voor jou is. Als je vastbesloten bent om je fitnessdoelen te behalen – of gewoon je gezondheidsstatistieken in de gaten wilt houden – kun je de nieuwe Info Brick-wijzerplaat aanpassen met de statistieken die je het belangrijkst vindt. Van hartslag en stress tot dagelijkse activiteitenstatus. Of je kunt een wijzerplaat kiezen die een gedetailleerde weersvoorspelling weergeeft, een eenvoudig dashboard, of live wallpapers die geïnspireerd zijn op de Galaxy Z Fold3 en Galaxy Z Flip3.

Functies zijn een geweldige manier om snel en in één oogopslag toegang te krijgen tot belangrijke informatie en de apps te starten die je het meest gebruikt. Nu kun je tot vier functies mixen en matchen om op je dieren-wijzerplaat weer te geven – van batterijduur tot herinneringen, berichten, je stappen en nog veel meer. Je kunt nu ook een bewegende GIF voor je My Photo+-wijzerplaat kiezen, in plaats van alleen een statische foto, om spannendere en levendigere wijzerplaten te maken die helemaal uniek zijn.

Om je te helpen gemotiveerd te blijven voegt de update ook meer speelse animaties toe aan je stappenteller-wijzerplaat. Een geanimeerde beer volgt je bij elke stap van je competitie – van stretchen voordat je aan een uitdaging begint tot juichen als je wint.

Meer gemak met extra gebarencontrole

Met gebarenbediening kun je meer doen met eenvoudige handbewegingen. Naast het tweemaal op en neer bewegen van je onderarm om oproepen te ontvangen en het tweemaal draaien van je pols om oproepen te weigeren of alarmen te negeren, bevat de update een nieuwe handbeweging. Deze beweging dient als een handige snelkoppeling om een gekozen app of functie te activeren. Door een simpele ‘klop, klop’-beweging, kun je een vooraf geselecteerde app openen, de lijst met trainingen weergeven, een lamp aandoen of zelfs een nieuwe herinnering maken. Je hebt toegang tot een app of functie – je favoriete of meest gebruikte – zonder een vinger op te tillen of op een knop te drukken.

 

Bescherm jezelf of je dierbaren met verbeterde valdetectie

Valdetectie werd voor het eerst geïntroduceerd in de Galaxy-smartwatchlijn in 2020 en was in staat om te herkennen of de drager tijdens het sporten was gevallen. Nu kun je op de Galaxy Watch4 ervoor kiezen om de gevoeligheid aan te passen, zodat hij een val kan detecteren, zelfs als je stilstaat[2]. Bovendien kan Galaxy Watch4 een SOS-melding sturen naar maximaal vier vooraf geselecteerde contacten.

 

Train slimmer

Bovendien kun je genieten van een gratis Strava-abonnement van 60 dagen, speciaal voor Galaxy Watch-gebruikers[3]. Haal het maximale uit je Galaxy Watch met de Strava-app. Train slimmer en blijf gemotiveerd met verbeterde trainingsanalyse, trainingsplannen, veiligheidsfuncties en meer.

 

Kijk voor meer informatie over de Galaxy Watch4 en Galaxy Watch4 Classic op:

Galaxy Watch4: www.samsung.com/galaxy-watch4

Galaxy Watch4 Classic: www.samsung.com/galaxy-watch4-classic

 

[1] De beschikbaarheid kan per markt of per operator verschillen. De update komt in eerste instantie beschikbaar op Bluetooth-versies van de Galaxy Watch4-serie. Vereist de nieuwste versie van de Galaxy Wearable-app en de Galaxy Watch4-plug-in.
[2] Om een contactpersoon voor noodgevallen te waarschuwen, is een netwerkverbinding vereist. De nauwkeurigheid van GPS kan worden beïnvloed door obstakels voor het satellietsignaal, zoals gebouwen.
[3] Het gratis abonnement van 60 dagen van Strava is beschikbaar op eerdere Galaxy Watch-modellen (Galaxy Watch, Galaxy Watch Active, Galaxy Watch Active2 en Galaxy Watch3) en Galaxy Watch4. Sommige gebruikers komen mogelijk niet in aanmerking voor deze proefperiode als ze zich eerder hebben aangemeld voor twee of meer proefaanbiedingen van Strava, of als ze in de afgelopen zes maanden abonnee waren. De beschikbaarheid van de Strava-service verschilt per markt. Ga voor meer informatie naar: https://promo.strava.com/samsung/.

Producten > Mobile

Persinformatie > Persberichten

Voor vragen aan de klantenservice neem contact op met samsung.com/be/support
Voor persvragen neem contact op met h.wilmet@samsung.com.

Bekijk de laatste verhalen over Samsung

Meer informatie
Naar boven